מאז פרץ הביטקוין לתודעה הציבורית, נדמה שהתקשורת לא מפסיקה לעסוק בו. הממסד המסורתי פחות התחבר לעובדה שיהיה אמצעי תשלום נוסף שאינו מפוקח על ידי המדינה, וניסה להילחם בו בדרכים שונות. אך הביטקוין הוכיח שאין לו שום כוונה להיעלם מהמפה, וערך המטבע עלה ועלה. עם הזמן הגיעו גם הרשויות למסקנה שאי אפשר להילחם במה שכבר הפך לעובדה מוגמרת ומשמש כאמצעי תשלום לגיטימי ברחבי העולם, והשימוש בו הופך פופולרי ורווחי מדי יום.
גלגולו של הביטקוין
כמו כל דבר חדש, גם למטבע החדש היו חבלי לידה לא פשוטים. מלבד המלחמות מהרשויות השונות, הוא היה נתון לעליות וירידות חדות שפגעו באמינות וברצון של המשקיעים לרכוש אותו. עם הזמן נוכחו המשקיעים לדעת שלא מדובר באפיזודה חולפת אלא במשהו שנמצא כאן בכדי להישאר, ושמדובר באופציית השקעה חדשה ומשתלמת. ככל שעבר הזמן והביטקוין הגיע לשיאי שווי חדשים, יותר ויותר אנשים התעניינו בקניית במטבע. קניית ביטקוין היא לא עסק מסובך במיוחד, אך יש צורך לדעת כיצד לעשות זאת כפי שצריך ובצורה הטובה ביותר.
אז כיצד קונים את הביטקוין?
ההמלצה החד משמעית למי שמתעניין על קניית ביטקוין היא לרכוש אותו דרך אחת מחברות המוכרות שעוסקות בתחום. ישנם שניים כאלה גדולות – ביטוסי (Bit2C) וביטס אוף גולד. למי שרק מתחיל את דרכו בשוק המטבעות הווירטואליים מומלץ להתעסק עם אתר ביטס אוף גולד שהוא בעצם סוג של חלפן כספים, המחליף את הכסף שלכם (שקלים) למטבעות וירטואליים כמו ביטקוין תמורת עמלה. העמלה נעה באזור החמש אחוז, שזהו בעצם הרווח של החלפן מהעסקה. באתר אפשר לרכוש במזומן, בכרטיס אשראי או בהעברה בנקאית. Bit2C היא זירת מסחר בה סוחרים במטבע, בה צריך יותר ידע בכדי לסחור, בדומה לידע הדרוש על מנת לסחור בבורסה.
מתעניינים במסחר בקריפטו? הקליקו על הלינק